Goribor

Hartera 4 14.06.2008

Goribor

@ Hartera 4

KOMENTARI 6

Goribor

BbUn2kZY9W, 14.10.2015 - 02:27
If you have termites in the bnildiug, hire professionals. If you do not get rid of ALL the termites, the bnildiug is doomed. No spray is hazardous to the bnildiug, particularly not in light that if you do nothing, the bnildiug is history , pun intended. There are various hazards to bug sprays, but not to the wood, jsut to the people! Do not spray artifacts themselves.
gnoRaEGaP, 10.09.2012 - 05:24
Miss Jackson scrive:Io mi cdieho che ci fe0 li Jacopo Sarno Che volete che ne capisca di musica? XD comunque quest anno sono bravi e se la cavano perf2 l'anno scorso erano molto pif9 bravi i concorrenti come Martina!!Lo dico perche8 faccio canto da quando avevo 7 anni Comunque quest anno FORZA ERICA!!
dNvMHFNFX, 08.09.2012 - 15:41
Ne znam kako FB ima regulisanu uertopbu za decu tih godina, ali ako me sećanje dobro služi u startu bi morala da slaže za godine tj. valjda je 13 godina minimum.Pitanje privatnosti je svakako škakljivo, kako sa aspekta maloletne osobe prema fejsbuku tako i između roditelja i deteta. Facebook će ponuditi zaštitu do negde, ali je moj predlog da maloletne osobe moraju da imaju svog nadređenog punoletnog cyber staratelja koji bi makar kontrolisao ko će biti u listi prijatelja.Da je moje dete u pitanju, rekao bih joj da se strpi makar do svoje 16 godine. No ja sam malo konzervativan po tom pitanju zaštite dece na internetu.
ARQZinnSzJLMjyj, 08.09.2012 - 15:03
Moje mišljenje je da treba da joj dozvoliš da ima svoj nalog na FB (ako je to bilo pinatje ). Ali, po meni mora da bude ali uz neku kontrolu, tj. da prvih nekoliko nedelja provedete 10-15 min zajedno na njenom nalogu da zajedno odobravate prijatelje, kako bi joj mogao objasniti koga i zašto treba dodati a koga ne, koje poklone prihvatiti a koje ne. Tako bi ujedno imao uvid a i ona bi praktično videla upotrebu naloga na FB. Što se tiče ograničavanja rada na računaru i FB-u to mislim da zavisi od slobodnog vremena koje ona ima, naravno kombinovano sa još nekim slobodnim aktivnostima.Naravno da tebe prvo doda u prijatelje, kako bi i kasnije imao uvid u njen FB nalog.Kao što znaš, internet može da bude jako dobar sluga ali i veoma loš gospodar
hari, 02.04.2009 - 12:04
posluzit cu se stihovima gore navedenih:
nije da nije tako, a nije ni da nije ;)
vladica, 02.04.2009 - 10:28
ima nade za dobru muziku kod nas.

Ime?

Komentar?

Ostavi Komentar