Šajeta - Spontani aplauzi

Točkakom 17.03.2008

Šajeta - Spontani aplauzi

Rijeka - Stereo dvorana, petak 21.03. od 22 sata!

Prvi dan proljeća donijeti će nam jednu glazbenu lastu koju već dugo čekamo! Na veliki petak, 21.03. od 21 sat otvorit će se se vrata Stereo dvorane, a sat kasnije na posebno dizajniranu pozornicu stupit će Šajeta. Događajem naziva "Spontani aplauzi" Šajeta će uz svoju vjernu publiku proslaviti petnaestu obljetnicu rada i promovirati novi album "Kope i špade".

Ovo će biti jedinstvena prilika da vidimo Šajetu u drugačijem izdanju, s jednom dozom retrospektive, s pomno biranim detaljima (scenskim, audio i vizualnim), s istaknutim glazbenim gostima... Od glazbenika, koji su sudjelovali pri stvaranju aktualnog albuma, na koncertu sudjeluju: Ivo Popeskić (klavijature), Marko Lazarić (bubnjevi), Ivan Pešut (gitara), a dodatni "asevi" su: Damjan Grbac na bas gitari, Igor Grubišić na gitari i Zvjezdan Ružić za klavijaturama. Naravno, nećemo zaboraviti ni Anu, Irenu i Katarinu (1/2 grupe Rivers) koje će pjevati prateće vokale.

Šajeta

Večer će krenuti s počecima čakavskog punka, preko ča-vala i konačno do albuma "Kope i špade",od "Mojih koraka", "Lovranskih Črešanja", "Partyja za ekipu" do "Predivne zemlje", "Lungo Mare", "Kraljice patetike" i "Jasona Donovana". Naravno, naći će se tu i neke numere koje već dugo nismo čuli, a za ovu priliku dobit će posebne aranžmane (Šajo to voli zvati: "B-sides special"). Glazbenu kulisu pratit će projekcija video i foto trenutaka iz bogate Šajetine povijesti, jer 15 godina nije zanemariva brojka.

Upad: 40 kn

Pretprodaja ulaznica: kartomat na Korzu

A kako do besplatnih karti objavit ćemo u srijedu.Predivna zemlja

KOMENTARI 1

Šajeta - Spontani aplauzi

daibUysGwkjCkiwS, 20.01.2012 - 08:19
I think you hit a bullseye there fleals!

Ime?

Komentar?

Ostavi Komentar